Huom! Olet Merikarvian kunnan arkistosivuilla, näitä sivuja ei enää ylläpidetä.
Siirry tästä Merikarvian kunnan nykyisille verkkosivuille: www.merikarvia.fi
Huom! Olet Merikarvian kunnan arkistosivuilla, näitä sivuja ei enää ylläpidetä.
Siirry tästä Merikarvian kunnan nykyisille verkkosivuille: www.merikarvia.fi
 
Suomeksi in English p� svenska
Yritystoiminta
Yksinyrittäjien korona-avustus
Työtä tarjolla
Elin­kei­noe­lä­mä
Yri­tys­pal­ve­lut
» Ely-Keskusten yrityspalvelut yritysten tukena
Yri­tys­ton­tit »
Vuokrattavia toimitiloja
Yri­tys­ha­ke­mis­to »
Aakkosellinen yritysluettelo
Merikarvian yrittäjäyhdistykset
Yritystoiminta > Yrityspalvelut > Ely-Keskusten yrityspalvelut yritysten tukena
« Edellinen | Seuraava »

Ely-Keskusten yrityspalvelut yritysten tukena

Ely-Keskuksen yrityspalvelut joustavasti ja tehostetusi yritysten tukena
ELY-keskusten yrityspalveluja eli yrityksen kehittämisavustusta, yritysten toimintaympäristön ke-hittämisavustusta, alueellista kuljetustukea ja yritysten kehittämispalveluja voi hakea normaalisti. Myös avustusten ja tukien myöntäminen ja maksaminen tapahtuvat normaaliin tapaan.
Muutoksia yritysten kehittämishankkeiden toteuttamisaikaan ja sisältöön joustavasti
ELY-keskus suhtautuu myönteisesti käynnissä olevien yrityksen kehittämisavustuksella rahoitettujen hankkeiden toteuttamisaikaan ja sisältöön liittyviin muutoksiin. Tällaisessa tilanteessa ota ensin yhteyttä ELY–keskukseen tarkempien ohjeiden saamiseksi.
Esimerkiksi kehittämishankkeen peruuntuneen matkan kustannukset ovat hyväksyttäviä siltä osin, kun korvausta ei muualta voi hakea tai matkaa ei voida siirtää. Samoin hyväksyttäviä ovat erilaisten peruutettujen tilaisuuksien osallistumismaksut, jos ne jäävät rahoituksen saajan lopulliseksi kustan-nukseksi.
Maksatuksia nopeammassa aikataulussa
Tarvittaessa yritykset voivat hakea yrityksen kehittämisavustuksen maksatusta nopeammassa aikataulussa ja useammassa erässä. Mahdollisten muutosten osalta ole ensin yhteydessä ELY–keskukseen sopiaksesi menettelystä.
Yritysten kehittämispalveluiden toteutuksessa joustoa etäyhteyksien käytössä.
Palveluntuottaja ja yritysasiakas voivat sopia etäyhteyksien käytöstä Analyysi- ja konsultointipalvelujen toteutuksessa. Tämä koskee sekä jo tehtyjä, käynnissä olevia tilauksia että tulevia tilauksia ajalla 13.3.2020-14.4.2020. Jos etäyhteyksien käyttö ei ole mahdollista tilauksen sisällön tai muiden syiden vuoksi, ELY-keskukset suhtautuvat myönteisesti jatkoaikahakemuksiin.
Yrityspalvelut pk-yritysten tukena joustavasti ja tehostetusti
ELY-keskusten yritysten kehittämisavustuksella voidaan tukea monipuolisesti pk-yritysten kehittämistarpeita mukaanlukien investoinnit. Talous- tai markkinatilanteiden muuttuessa pk-yrityksiä voidaan tukea esimerkiksi liiketoiminnan kehittämisessä tai uudistamisessa sekä tuotannon uudelleen suuntaamisen edellyttämissä kehittämistoimenpiteissä.

Yritysten kehittämispalvelut soveltuvat moniin tilanteisiin, mutta nykyiseen taloudelliseen tilanteeseen soveltuu erityisesti kasvun ja uudistamisen sekä tuottavuuden ja talouden teemojen mukainen konsultointi. Kasvun ja uudistamisen konsultoinnin yhtenä kohderyhmänä ovat yritykset, jotka ovat murros- tai muutostilanteessa, ja tarvitsevat apua toimintasuunnitelman laatimiseen. Tuottavuuden ja talouden konsultoinnista saa puolestaan apua talouden strategiseen suunnitteluun.
Lisämäärärahoja ELY-keskusten yrityspalveluihin koronaviruksen aiheuttamien vaikutusten hallintaan ja ehkäisyyn
Tähän liittyvää tukea valmistellaan parhaillaan ja tarkoitus ottaa käyttöön niin pian kuin mahdollista. Tästä informoidaan tarkemmin myöhemmin.
Ota rohkeasti yhteyttä ELY-keskukseen.
Jos sinulla on kysyttävää kehittämishankkeeseesi tarvittavista muutoksista, ota suoraan yhteyttä hankkeesi yhteyshenkilöön tai asianomaiseen ELY-keskukseen.
Voit hakea muutosta hankkeeseesi asiointipalvelussa.
Sähköisen asioinnin neuvontaa ja palveluun liittyvää yleisneuvontaa tarjoaa Yritys-Suomen puhelinpalvelu, puh. 0295 020 500.


Päivitetty 17.3.2020 - Tulostettava versio -
 
 
 Merikarvian kunta • Kauppatie 40, 29900 Merikarvia • puh. 044 7246 333 • etunimi.sukunimi@merikarvia.fi
Sivuston toteutus: Hakosalo Innovations Oy