Huom! Olet Merikarvian kunnan arkistosivuilla, näitä sivuja ei enää ylläpidetä.
Siirry tästä Merikarvian kunnan nykyisille verkkosivuille: www.merikarvia.fi
Huom! Olet Merikarvian kunnan arkistosivuilla, näitä sivuja ei enää ylläpidetä.
Siirry tästä Merikarvian kunnan nykyisille verkkosivuille: www.merikarvia.fi
 
Suomeksi in English p� svenska
Ajankohtaista
Kuulutukset ja ilmoitustaulu
Ta­pah­tu­ma­luet­te­lo
Ajankohtaista > Kuulutukset ja ilmoitustaulu > Yli 70-vuotiaille hoitotarvikejakelun asiakkaille tarjolla hoitotarvikkeiden kotiinkuljetusta

Yli 70-vuotiaille hoitotarvikejakelun asiakkaille tarjolla hoitotarvikkeiden kotiinkuljetusta

Julkaistu 26.3.2020
Näkyvissä 26.3.2020 alkaen
Yli 70-vuotiaille hoitotarvikejakelun asiakkaille tarjolla hoitotarvikkeiden kotiinkuljetusta

Porin perusturva tarjoaa koronavirusepidemian aikana yli 70-vuotiaille ja riskiryhmään kuuluville hoitotarvikejakelun asiakkailleen mahdollisuutta saada hoitosuunnitelmansa mukaiset tarvikkeet kotiinkuljetettuina. Hoitotarvikkeita voivat tilata ainoastaan ne asiakkaat, joille lääkäri tai hoitaja on myöntänyt hoitotarvikkeita.

− Kotiinkuljetuspalvelu on koronavirusepidemian aikainen, yli 70-vuotiaille asiakkaillemme suunnattu maksuton lisäpalvelu. Kotiinkuljetuksen avulla voidaan varmistaa, että ikääntyneet asiakkaamme saavat hoitosuunnitelmansa mukaisia hoitotarvikkeita ilman, että heidän tarvitsee asioida toimipisteessämme, kertoo osastonhoitaja Mikko Mäkelä.

Hoitotarvikkeiden kotiinkuljetuksesta tulee sopia puhelimitse soittamalla numeroon 02 621 3756 (valinta 1). Puhelinpalvelu on avoinna:
• maanantai, tiistai, torstai klo 8.00-15.00
• keskiviikko klo 8.00-16.00
• perjantai klo 8.00-13.00.

Hoitotarvikkeet pyritään toimittamaan samana tai seuraavana arkipäivänä klo 16 mennessä, tilausmääristä riippuen. Kotiinkuljetus on maksuton.

Muut hoitotarvikejakelun asiakkaat voivat edelleen noutaa hoitotarvikkeensa oman alueensa lähipalvelupisteestä tai Maantiekadun hoitotarvikejakelusta ja infosta.

Hoitotarvikkeiden luovuttamisen edellytyksenä on lääkärin tai hoitajan toteama tarve ja kirjallinen selvitys. Maksuttomia hoitotarvikkeita on oikeus saada yli kolme kuukautta kestäneisiin tai pysyviin sairauksiin. Hoitotarvikkeiden käyttö ja kulutus tapahtuu terveyskeskuksen henkilökunnan valvonnassa. Kerrallaan luovutettujen tarvikkeiden määrä ei saa ylittää kolmen kuukauden arvioitua tarvetta.

Hoitotarvejakelun piiriin kuuluvat kaikki Porin yhteistoiminta-alueen asiakkaat eli ne, joiden kotikunta on Pori, Merikarvia tai Ulvila.

Lisätietoja antavat:
Mikko Mäkelä, osastonhoitaja, puh. 044 701 3160
Anna-Liisa Koivisto, terveys- ja sairaalapalveluiden johtaja, puh. 044 701 0243
Päivitetty 26.3.2020 - Tulostettava versio -
 
 
 Merikarvian kunta • Kauppatie 40, 29900 Merikarvia • puh. 044 7246 333 • etunimi.sukunimi@merikarvia.fi
Sivuston toteutus: Hakosalo Innovations Oy